:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Sūnus smurtavo prieš motiną

Sausio 24 d. 18.00 val. kreipėsi K. G., gimusi 1926 m., gyv. Telšiuose, pranešdama, kad,  suduodamas malka į kairę ranką, jai fizinį skausmą sukėlė kartu gyvenantis neblaivus sūnus.
Vadovaujantis LR BPK 140 str.  V. J., gimęs 1958 m., sulaikytas ir uždarytas į ilgalaikio sulaikymo kamerą.

Sausio 24 d. 20.54 val. kreipėsi L. B., gimusi 1975 m., gyv. Telšiuose, pranešdama, kad neblaivus jos vyras pradėjo prieš ją smurtauti bei kartą taip stipriai pastūmė, kad ji labai susitrenkė nugarą į sieną. Vadovaujantis LR BPK 140 str. O. B., gimęs 1967 m., sulaikytas ir uždarytas į ilgalaikio sulaikymo kamerą.

Sausio 24 d. kreipėsi I. K., gimusi 1980 m., gyv. Telšiuose, pranešdama, kad sausio 23 d., apie 17 val. grįžęs vienuolikmetis sūnus pranešė, kad, būnant Telšių ,,Germanto“ pagrindinės mokyklos sporto salėje, nuo stalo buvo pavogtas jai priklausantis mobiliojo ryšio telefonas ,,Nokia 2700“.
Padaryta 327 litų turtinė žala.



Kiti įvykiai

Sausio 24 d. rašytiniu pranešimu kreipėsi R. Ž., gyv. Telšiuose, pranešdama apie tai, kad jos pažįstamas R. M. telefoninėmis žinutėmis ir skambučiais į jos mobiliojo ryšio telefoną grasina
susidorojimu jai ir jos šeimos nariams.
Sausio 24 d.  08.16 val. užregistruotas pranešimas, kad Telšių r., Viešvėnų sen., Vembūtų k. pilietė laiko ir prekiauja namine degtine. Informacija buvo nedelsiant patikrinta. V. N., gimusio 1964 m.,  gyvenamo namo virtuvėje buvo rasti du plastikiniai po 2,5 l talpos buteliai, pripildyt skaidraus skysčio, turinčio specifinio naminės degtinės kvapo. Surinkta medžiaga administracinės teisės pažeidimo protokolo surašymui.

 

Telšių.info

 
Reklama
Reklama