:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Kelią neblaivaus mopedo vairuotojui užkirto pilietiškas gyventojas

motorinisBalandžio 14 d., 14.40 val. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai sulaukė pilietiško asmens skambučio, kuris, baimindamasis dėl galimos grėsmės eismo dalyvių saugumui, informavo apie neblaivų mopedo vairuotoją.

Gavę informacijos, policijos pareigūnai nedelsiant ėmėsi veiksmų ir nuvyko į nurodytą vietą – Telšių r., Nevarėnų miestelį, kur juos pasitiko pranešėjas bei jo sulaikytas mopedo vairuotojas. Kaip paaiškėjo, mopedą vairavo 39-erių Nerimdaičių kaimo gyventojas A. R., kuriam alkoholio matuoklio pagalba buvo nustatytas 1,87 promilės girtumas. Vyras ne tik vairavo mopedą išgėręs, bet ir neturėjo transporto priemonės draudimo bei teisės jai vairuoti.

Neblaiviam už mopedo vairo sėdusiam vyrui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal LR ATPK 131 str. 7 d., o mopedas nutransportuotas į saugojimo aikštelę. A. R. gresia bauda nuo penkių šimtų iki septynių šimtų litų.



Policijos pareigūnai dėkoja neabejingiems gyventojams, kurie, siekiant apsaugoti tiek savo, tiek kitų eismo dalyvių sveikatą bei gyvybę, informuoja apie daromus teisės pažeidimus.

Telšių aps. VPK informacija

 
Reklama
Reklama