:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Praeivio sulaikytai vairuotojai nustatytas 3,20 promilės girtumas

policijaPilietiškai pasielgęs asmuo Telšiuose, Tilžės g. sulaikė ir toliau vairuoti neleido neblaiviai už vairo sėdusiai moteriai. Apie pažeidėją Telšių miesto gyventojas informavo policijos pareigūnus.

Atvykę į įvykio vietą, pareigūnai šalia automobilio „Opel Astra“ išvydo jo vairuotoją, kuri neneigė važiavusi neblaivi. Pilietei J. B. (gimusi 1982 m., gyv. Telšiuose) alkotesterio pagalba buvo nustatytas sunkus – net 3,20 promilės – girtumo laipsnis. Be to, neblaivi vairuotoja su savimi neturėjo ir pareigūnams nepateikė vairuotojo pažymėjimo. Nuo tolimesnio vairavimo moteris nušalinta, automobilis nutransportuotas į automobilių saugojimo aikštelę.

Girtai už vairo sėdusiai J. B. pradėta administracinė teisena. Jai gresia bauda nuo dviejų tūkstančių iki trijų tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų arba administracinis areštas nuo dešimties iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



Galima tik spėlioti, kokia nelaimė galėjo tykoti šios sunkiai apgirtusios, už vairo sumaniusios sėsti moters, jei ne jos kelyje pasipainiojęs pilietiškas gyventojas. Todėl pareigūnai dėkoja asmenims, kurie neabejingi daromiems pažeidimams ir, baimindamiesi dėl eismo dalyvių saugumo, apie tai informuoja policiją.

Telšių aps. VPK informacija

 
Reklama
Reklama