:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Paskutinėmis vasaros dienomis Telšių rajono keliuose demaskuoti 5 neblaivūs vairuotojai

policija-zenklasRugpjūčio 29-31 d. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai užfiksavo ir už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus administracinių teisės pažeidimų protokolus surašė 33-ims pažeidėjams. Iš jų nustatyti 5 asmenys, kurie transporto priemones vairavo būdami neblaivūs (trys automobilių vairuotojai ir du dviratininkai).

Rugpjūčio 28-31 d. Telšių rajono keliuose užfiksuoti eismo įvykiai:

Rugpjūčio 28 d., 15.43 val., kelio Žarėnai-Varniai 10-ajame kilometre, automobilio „BMW 523“ vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio kelis kartus vertėsi. Įvykio metu apgadintas automobilis ir kelio sankasa. Nustatinėjamas vairuotojas, kuris iš eismo įvykio vietos pasišalino.



Rugpjūčio 29 d., 19.15 val., Telšiuose, Telšės g., ties esančia prieplauka, į Masčio ežerą įvažiavo ir nuskendo 2013 metų laidos automobilis „Audi A6“, kurį vairavo blaivus 30 metų pilietis D. J. Vairuotojas nenukentėjo, jis iš automobilio išsiropštė ir išplaukė. Pasak vairuotojo, nelaimė nutiko automatine pavarų dėže sumaišius greičio ir stabdžio pedalus. Eismo įvykio metu apgadintas tiltas. Automobilį iš vandens ištraukė priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai.

Rugpjūčio 29 d., 19.19 val., Telšiuose, Respublikos g., automobilių stovėjimo aikštelėje 1991 metų laidos automobilio „Audi 100“ vairuotojas, vairuodamas automobilį atbuline eiga, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į stovėjusį 1997 metų laidos Šiaulių miesto gyventojai priklausantį automobilį „Honda Civic“. Eismo įvykį sukėlęs vairuotojas, kuris iš įvykio vietos pasišalino, nustatinėjamas.

Rugpjūčio 31 d., 2.38 val., Telšių r., Tryškių k., Lazdynų Pelėdos g., 1997 metų laidos automobilio „Volvo V40“ septyniolikos metų vairuotojas, neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės, būdamas neblaivus nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į pakelėje augusį medį ir jį nulaužė. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis, vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Rugpjūčio 31 d., 20.52 val., kelio Rietavas-Tverai-Varniai 30-ajame kilometre 1997 metų laidos automobilio „Mitsubishi Galant“ vairuotojas 20-metis Mažeikių miesto gyventojas A. L. nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į kelio atitvarus.

Siekiant užtikrinti savo ir kitų eismo dalyvių saugumą, policijos pareigūnai ragina gatvėse ir keliuose elgtis atsakingai, nevairuoti transporto priemonės išgėrus ar apsvaigus nuo narkotinių bei psichotropinių medžiagų, nepažeidinėti kitų Kelių eismo taisyklių reikalavimų.

Telšių aps. VPK informacija

 
Reklama
Reklama