:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Skelbiamas konkursas „Sveikatingumo simbolis“

Siekiant skatinti žmones gyventi sveikai, išsaugoti sveikatą ir ją stiprinti, kovoti su lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis, LR Seimas 2013-uosius paskelbė Sveikatingumo metais. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas bei Nacionalinė tabako ir alkoholio kontrolės koalicija kviečia kūrybišką Lietuvos jaunimą dalyvauti konkurse „Sveikatingumo simbolis“.

Konkurso tikslas – išrinkti Lietuvos sveikos gyvensenos prekės ženklą.

Konkurso dalyviai turi sukurti personažą, simbolį ar talismaną, kuris bus naudojamas sveikatingumo ir prevencijos akcijose, renginiuose ar reklamose. Dalyvių sukurtas simbolis, personažas ar talismanas turėtų turėti tam tikrą sąsają su Lietuva bei sveika gyvensena. Jis bus naudojamas visuose įmanomuose formatuose – spaudoje, internetinėje erdvėje, socialinėse reklamose, animaciniame filmuke ir pan., todėl konkurso dalyviai, sukūrę ne tik Sveikatingumo metų simbolį, bet ir praktinį šio simbolio pritaikymo pavyzdį (socialinę reklamą, prevencinį atviruką, reklaminį skydelį, karikatūrą, video ar audio klipą, animacinio prevencinio filmuko scenarijų ir kt.), bus apdovanoti papildomais prizais.



Konkursas vykdomas II etapais:

I etapas – balandžio 2 d. – 22 d. - personažo, simbolio ar talismano sukūrimas ir elektroninės versijos siuntimas Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui el. paštu konkursas@ntakd.lt. Darbai turi būti siunčiami elektroniniu variantu, skaitmeniniame formate (jpg; bmp; tif; gif “ ar kt.) elektroniniu paštu konkursas@ntakd.lt. Elektroninės bylos dydis neturi viršyti 10 Mb. Siunčiant darbą dalyviai elektroniniame laiške taip pat turi nurodyti savo vardą, pavardę, amžių ir kontaktinį telefono numerį ar elektroninio pašto adresą.

II etapas- balandžio 22 d. – 30 d. - atsiųstų darbų vertinimas, atranka, nugalėtojų paskelbimas.

Visų konkurso dalyvių laukia atminimo dovanos, o geriausių darbų autoriai bus apdovanoti vertingais prizais. Geriausius darbus vertins specialiai šiam konkursui sudaryta komisija.

Konkurso organizatorius: Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas. Konkurso partneris: Nacionalinė tabako ir alkoholio kontrolės koalicija.

Konkurso sąlygos ir nuostatai.

Kontaktinis asmuo:

Jonas Žala

tel. (8-5) 266 80 64,
el. paštas: jonas.zala@ntakd.lt

 

 
Reklama
Reklama