:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Vestuvinių nuotraukų idėjos

vestuves-veseleVestuvių fotografų darbas yra pagauti ir užfiksuoti gražiausias šios šventės akimirkas. Ilgametę patirtį turintis profesionalas su savimi atsineš žinių bagažą, kuris padės sukurti tobulus kadrus. Tačiau ką daryti, kad jūsų vestuvės būtų išskirtinės? Žaismingos, tačiau daug pastangų nereikalaujančios nuotraukų idėjos pagyvins šią ir taip nuotaikingą šventę dar labiau. Keletą jų pateikiame žemiau.

Metų Laikai. Nesvarbu, koks oras ištiks jūsų vestuvių dieną. Kad ir koks jis būtų – lietingas ar saulėtas – visam likusiam gyvenimui jis jums neš šiltus prisiminimus. Pasistenkite išnaudoti visus sezonų pliusus ir netgi minusus.

Jei apsimainysite žiedais žiemą, nepraleiskite progos įsiamžinti nuotraukoje su savo antrąja puse kuriant sniego angelus arba dalyvaujant sniego mūšyje (čia galima įtraukti ir pabrolius su pamergėmis, kad būtų linksmiau.) Pasistatykite sniego fortą ir nusifotografuokite jo viduje. Galite suvaidinti „namus“ žaidžiančius vaikus - ateityje tai tikrai sukels šypseną. Nebijokite sniego!



Pavasarį reikėtų sutikti su bundančia gamta. Tam nebūtina važiuoti į gilų mišką – pakanka užsukti į miesto parką. Sprogstantys žiedai, vaiski saulė ir įsimylėjėlių pora sukuria magišką derinį. Galite pažaisti gaudynių arba ramiai pasėdėti prie upelio. Jaunikis, dovanojantis savo mylimąjai ankstyvą žiedą – paprasta, tačiau be galo romantiška. Galiausiai, su draugų pagalba pamėginkite įsiropšti į neaukštą medį (tik atsargiai!). Porelė, sėdinti ant šakos ir pasitinkanti savo ateitį drauge. Klasika!

Vasara – linksmybių ir pramogų metas. Šiltas oras suteikia daug galimybių pašėlti lauke ir netgi vandenyje. Pabraidžioti jūros pakrante ar netgi įšokti su visais šventiniais rūbais į ežerą – beprotiška, tačiau nepamirštama akimirka. Kita mintis – surenkite paplūdymio tinklinio arba futbolo varžybas kartu su pabroliais ir pamergėmis. Vyrai prieš moteris: gal ir nesąžiniga, bet neįtikėtinai smagu!

Galiausiai – ruduo. Vienišiems žmonėms jis kvepia depresija, tačiau jums – jaukia romantika. Būtų nuodėmė neįsiamžinti stovintiems po prakiurusiu dangumi, pilant lietui. O jei jaunoji vis dėlto nenorėtų sušlapti savo suknelės, jaunikis gali pasiaukoti ir apsaugoti ją skėčiu, pats mirkdamas iki paskutinio siūlo. Šmaiktu ir romantiška bet kokiu atveju.

Meilės laiškai. Prieš vestuves susitarkite parašyti nuoširdžius laiškus, kuriuose išsakote visus savo jausmus vienas kitam. Tuomet sorganizuokite situaciją, kurioje šiais laiškais apsikeičiate. Būtų geriausia, kad vienas kito nematytumėte, kol skaitote kito laišką, bet tilptumėte viename kadre. Čia gali pagelbėti storos bažnyčios durys arba būrys draugų, stovinčių tarp jūsų. Šito scenarijaus esmė - užfiksuoti natūralias emocijas. Pasijusite kaip paaugliai ir nepastebėsite, kaip spaudžiate laimės ašarą. O tokie nuoširdūs kadrai verti daugiau nei tūkstančiai žodžių.

Pirmasis žvilgsnis. Daug kas to nežino ir retai kada atkreipia dėmesį, tačiau jaunikio veido išraiška, pirmą kartą matant savo nuotaką perlo baltumo suknelėje, yra nepakartojama. Vyrai taip pat turi jausmus, ir išvysti juos pasirodant bent akimirkai yra retas reiškinys, kurį vertėtų užfiksuoti. Geriausia, jeigu jaunikis apie šį planą nežinotų, kitaip jis visais būdais stengsis paslėpti tai, ką iš tikrųjų jaučia.

Kad ir ką sugalvotumėte savo vestuvių nuotraukoms, pasistenkite, kad būtų tiesiog smagu. Svarbu išgauti nuoširdžias emocijas, kurias vestuvių fotografai galėtų užfiksuoti, o to nebus, jei natūraliai nesijausite laimingi. Idėjų gali būti visokiausių, tačiau jos negali tikti visiems. Kaip ir pati šventė, nuotraukos turi būti unikalios ir skirtos tik vienoms vestuvėms – jūsiškėms. Pasistenkite padaryti jas tokias, kokias su džiaugsmu atsiverstumėte peržiūrėti bet kurią gyvenimo akimirką.

 
Reklama
Reklama