:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Greita paskola – patogus būdas gauti pinigų ar bandymas pasipelnyti?

paskolaGreitos paskolos ir kreditai tapo kiekvieno iš mūsų kasdienybė ir visai nesvarbu, kad niekada gyvenime nesinaudojote kreditorių paslaugomis, tačiau nuolat žydruosiuose televizijos ekranuose ir reklamos stenduose šmėkščiojančios greitųjų kreditų reklamos tapo įprastu reiškiniu. Tiesa, daugelis iš mūsų tokį skolinimosi būdą vertina neigiamai, kadangi visuomenėje įsišaknijusi nuomonė, kad tarp greitojo kredito ir dujų kameros galima dėti lygybės ženklą. Tačiau ar iš tikrųjų?

Ferratum, įmonė, teikianti greitąsias paskolas, teigia, kad žmonės yra linkę labiau atsiminti blogus dalykus nei teigiamus, todėl istorijos, kad greitieji kreditai nuvarė jauną šeimą į bankrotą labiau įsirėžia atmintyje nei sėkmės istorijos. Greitas paskolas teikiantys kreditoriai išties nėra dideli ir baisūs monstrai, kurie yra pasiruošę ir jūsų išlupti paskutinius pinigus. Jei atvirai, tai viskas priklauso nuo jūsų pačių sugebėjimo tvarkyti ir planuoti savo finansinius reikalus. Anot Ferratum, atsakingi asmenys, kurie apsisprendė pasiimti paskolą, visada paskaičiuoja ir pasveria savo galimybes ją grąžinti. Todėl jiems pasiimta paskola netampa Sizifo atmeniu.

Taigi, pirmoji ir svarbiausia pamoka, jei imate greitąją ar vartojimo paskolą, visada gerai apgalvokite ar sugebėsite laiku ją grąžinti, priešingu atveju jūsų kredito istorijoje atsiras juoda dėmė ir ateityje, norėdami dar kartą gauti paskolą iš kreditorių ar banko, galite susidurti su rimtomis kliūtimis. Pasak Ferratum, antras dalykas, kurį reikia žinoti, kad paskola netaptų inkaru, traukiančių į finansinių problemų dugną, tas, kad pasiimtos paskolos niekada nedenkite kita paskola. Nes tai tik pablogins situaciją, toks neatsakingas elgesys jūsų niekada neišvaduos iš išsiskolinimų. Visi puikiai žinome, kad kiekvieną iš mūsų gali užklupti netikėti finansiniai sunkumai ir visi planai nueiti šuniui ant uodegos. Todėl geriau pasikonsultuoti su Ferratum ar kitos, paskolas teikiančios, įmonės specialistais, kurie padės jums išspręsti iškilusias finansines bėdas.



Greitijie kreditai ir paskolos išties gali labai pasitarnauti, jei pritrūkote pinigų, o iki atlyginimo dar liko laukti keletą savaičių, tačiau atminkite, kad paskola yra  jūsų finansinė atsakomybė ir įsipareigojimas, todėl visada skolinkitės atsakingai ir neturėsite jokių problemų.

 
Reklama
Reklama