:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Merą aplankė smalsūs trečiokai

Rugsėjo 27 dieną Telšių rajono savivaldybės meras Vytautas Kleiva savo kabinete susitiko su „Kranto" pagrindinės mokyklos trečios klasės mokiniais ir mokytojais. Susitikimo metu mokiniai susipažino su savivaldybės vykdoma veiklą, o smalsiausieji sulaukė atsakymų jiems rūpimais klausimais.


    Norėdamas, kad mokiniai daugiau sužinotų apie mero darbą, V. Kleiva pasakojo, kaip renkamas meras, kiek laiko trunka kadencija, kokios pagrindinės mero funkcijos. Susirinkusiesiems meras papasakojo miesto istoriją, pristatė rajono demografinę padėtį bei vykdomus projektus. 

     Meras V. Kleiva pasidžiaugė, kad mažieji telšiškiai tokie smalsūs ir žingeidūs, domisi savivaldybės veikla. Moksleiviai iš mero norėjo sužinoti apie jo karjeros siekius, miesto problemas, stadiono rekonstrukcijos, Masčio ežero pakrantės tvarkymo darbus.
     Berniukus labiausiai domino sportas ir laisvalaikis. Susirinkusieji norėjo sužinoti, kada bus atnaujinamos kiemuose esančios krepšinio aikštelės. Miesto meras galėjo pradžiuginti, jo programoje numatyta atnaujinti sporto aikštynus, esančius ne tik Telšiuose, bet ir gyvenvietėse. Nuo 2012 m. numatoma kasmet savivaldybės biudžete skirti lėšų 2 sporto aikštelių, esančių mikrorajonuose sutvarkymui. Taip pat ketinama rekonstruoti Lieplaukės, Lauko Sodos, Nerimdaičių, Žarėnų ir Rainių gyvenviečių sporto aikštynus. Meras priminė, kad vyksta ir Telšių miesto stadiono rekonstrukcijos darbai, šalia jo bus įrengtos tinklinio, badmintono aikštelės bei riedutininkų sporto aikštynas.
     Atsisveikindamas meras padėkojo moksleiviams už dėmesį, palinkėjo sėkmės moksluose bei kiekvienam trečiokui įteikė po mažą dovanėlę - Telšių miesto ženklelį ir informacinę knygutę apie mūsų rajoną.

Praneša Telšių raj. savivaldybė.



 

 

Telšių.info

 

 
Reklama
Reklama