:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Partneriai iš Černiachovsko susidomėjo ežero tvarkymo projektu

Savaitgalį Telšių rajono savivaldybės meras ir administracijos vadovai sutiko svečius iš miesto partnerio Černiachovsko (Kaliningrado srities). Dar rudenį, pamatęs sutvarkytą Masčio ežero pakrantės dalį ties žemaičių muziejumi „Alka“ Černiachovsko miesto gyvenvietės municipalinio darinio viršininkas Andrejus Naumovas susidomėjo šiuo projektu. Šįkart svečias atvyko su savo specialistų komanda, kad projektą išsianalizuotų iš esmės.
Telšių rajono savivaldybės meras Vytautas Kleiva, pavaduotojas Petras Kuizinas bei administracijos direktorius Saulius Urbonas su pavaduotoju Kęstučiu Anglicku mielai sutiko pasidalinti informacija apie sėkmingai įgyvendinamą Masčio ežero pakrantės rekonstravimo projektą. Kadangi žiemą neįmanoma visko parodyti natūroje, su specialistų komanda atvykusiam G. Naumovui pristatyta ežero pakrantės rekonstrukcijos vaizdinė medžiaga, ilgai diskutuota apie patirtį įgyvendinant šį projektą. Didžiulį įspūdį svečiams paliko statomas amfiteatras, pagrindinė prieplauka. Taip pat parodytas statomas stadionas, rekonstruojami laiptai iš Birutės gatvės į Katedros aikštę.
Atsisveikindami su meru V. Kleiva, svečiai sakė nesitikėję, kad Masčio ežero pakrančių rekonstrukcijos projektas toks grandiozinis, ir teigė bandysią nors mažą dalelę to, ką pamatė Telšiuose, perkelti ir į Černiachovską.

Telšių rajono savivaldybės mero patarėja
Jolanta Juozapavičienė

 
Reklama
Reklama