:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Telšių policijos viršininko padėka kolegoms ugniagesiams, įvykio vietoje sulaikiusiems įtariamąjį

telsiai-ugnegesiaiKovo 19-ąją Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Remigijus Rudminas už parodytą pilietiškumą ir pagalbą policijai, atskleidžiant ir užkardant nusikalstamą veiką, padėkas įteikė Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Telšių komandos ugniagesiui gelbėtojui Nerijui Andrijauskui ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Ugniagesių gelbėtojų mokyklos kursantui, praktiką Telšių aps. PGV atliekančiam Dovydui Gudui.

Kovo 3-iosios popietę, du ugniagesiai, atlikdami tarnybą Telšių aps. PGV, neliko abejingi į bėdą patekusiai 61-erių telšiškei N. S., iš kurios rankų Žemaitės g. buvo bandyta atimti rankinę. Nerijus ir Dovydas, vidury dienos pamatę daromą nusikaltimą, nė nesusimąstę apie galimas pasekmes, suskubo moteriai į pagalbą. Pilietiškiems vyrams paskui moterį bandžiusį apiplėšti įtariamąjį teko bėgti apie porą šimtų metrų. Nors sulaikytasis priešinosi, iš jį pasivijusių ugniagesių gniaužtų išsisukti nepavyko.

Atvykę policijos pareigūnai vagyste įtariamąjį D. Ž. (gimusį 1988 m.) sulaikė bei jo atžvilgiu pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal 178 str. 2 d. (Vagystė). Dėl šio pažeidimo įtariamasis gali būti baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.



„Jūsų dėka išaiškintas įžūliais veiksmais svetimą turtą siekęs pasisavinti įtariamasis. Džiugu, kad tarp mūsų yra neabejingų žmonių, galinčių padėti ištikus bėdai“, – padėką Nerijui ir Dovydui išreiškė Telšių aps. VPK viršininkas R. Rudminas.

Pilietišku ugniagesių poelgiu pasidžiaugė ir kartu su jais į komisariatą atvykęs Telšių aps. PGV viršininkas Rimaldas Paulauskas bei jo pavaduotojas Raimundas Šakinis.

Telšių aps. VPK informacija

 
Reklama
Reklama