:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Vaikų gimusių 2006 m. Velykinis futbolo turnyras TAFF taurei laimėti

futbolas-telsiai2Balandžio 14 d. Telšių sporto ir rekreacijos centro sporto salėje vyko vaikų gimusių 2006 m. Velykinis futbolo turnyras TAFF taurei laimėti, kurį šiemet organizavo Telšių sporto ir rekreacijos centro futbolo treneris Marius Šluta ir į kurį buvo pakviesta 10 komandų iš Šiaulių, Klaipėdos, Mažeikių, Kėdainių, Telšių, ir svečiai iš Latvijos Saldus miesto.

Buvo žaidžiama rato sistema dviejuose pogrupiuose, vienas kėlinukas po 15 min. Toliau buvo žaidžiami pusfinaliai, kur komanda pogrupyje užėmusi pirmąją vietą žaidė su kito pogrupio 2 vietos laimėtoja ir atvirkščiai, dėl patekimo į finalą.

A pogrupyje rungtyniavo šios komandos: Telšių SRC-1, Klaipėdos SM-2, Šiaulių FA Pietinis, JFK Saldus ir Mažeikių SM-2. B pogrupyje: Telšių SRC-2, Mažeikių SM-1, Šiaulių FA Centras, Klaipėdos SM-1 ir SM Kėdainiai.



Nuo pat ryto sporto salėje vyko atkaklios kovos, kuriose netrūko emocijų, bei gausus tėvelių palaikymas už savo komandas.

A pogrupyje įveikę visus savo varžovus, pirmąją vietą iškovojo Telšių SRC-1 komanda, o antroji vieta atiteko Šiaulių FA Pietinis komandai.

B pogrupyje pirmąją vietą iškovojo Mažeikių SM-1, o antroji vieta atiteko Klaipėdos SM-1 komandai.

Pirmieji pusfinalyje susitiko turnyro šeimininkai, Telšių SRC-1 ir Klaipėdos SM-1 komandos. Šioje dvikovoje per pagrindinį rungtynių laiką nepavyko išaiškinti nugalėtojo, tad teko komandoms sėkmę išbandyti mušant baudinių seriją. Čia fortūna labiau nusišypsojo Klaipėdos SM-1 komandai, kuri laimėjo seriją 2:3 ir užsitikrino vietą finale, o Telšių komandai teko kovoti dėl 3 vietos.

Antroje pusfinalio dvikovoje susitiko Šiaulių FA Pietinis ir Mažeikių SM-1 komandos. Šioje dvikovoje pranašesni buvo Mažeikių SM-1 komanda, kuri įveikė savo varžovus rezultatu 3:4 ir taip pat užsitikrino vietą finale.

Mažajame finale, Telšių SRC-1 komanda kovodama su Šiaulių FA Pietinis komanda, jau nebepaleido sėkmės iš savo rankų ir įveikė savo varžovus sausu rezultatu 2:0 ir taip turnyre iškovodami 3-ąją vietą.

Finale atkaklios kovos tarp Klaipėdos SM-1 ir Mažeikių SM-1 komandos taip pat netrūko. Rungtynėse pirmieji į priekį po gražaus įvarčio įsiveržė Klaipėdos SM-1 komanda. Tačiau Mažeikiai nenuleido rankų ir kovojo iki galo, sugebėjo atsitiesti ir pelnyti 2 įvarčius, ir turnyre iškovoti čempionu vardus.

Pasibaigus finalinėms kovoms, komandos buvo apdovanotos Telšių apskrities futbolo federacijos medaliais, taurėmis, naudingiausio žaidėjo prizais, taip pat specialūs prizai buvo įteikti geriausiam turnyro vartininkui, puolėjui ir gynėjui, o komandos neiškovojusios prizinių vietų, velykiniais ženkliukais su futbolo simbolika.

futbolas-telsiai3

 
Reklama
Reklama