:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Įvyko VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ pristatymo-labdaros vakaras

Įvyko ilgai lauktas naujos futbolo įstaigos VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ pristatymo-labdaros vakaras. Minėta įstaiga vystys ir administruos visiems jau daugiau girdėtą FC „Džiugas“ klubą. Svečiai ir reprezentacinės komandos žaidėjai rinkosi į „PINK-LOFT“ kokteilių barą, kur visų laukė oficialioji ir pramoginė vakaro dalis. Renginyje naujos įstaigos vadovas Martynas Armalis pristatė viziją ir tikslus, atsakė kaip įstaiga atsirado ir dėl ko pasirinko „Džiugas“ pavadinimą, papasakojo ką spėjo nuveikti, buvo parodyti LFF II lygoje Telšius atstovaujančios komandos rezultatai bei artimiausi veiklos planai, aptarti ilgalaikiai projektai. Taip pat komandoje įvedus naują tradiciją buvo pažymėtas naudingiausio balandžio mėn. žaidėjo titulas, kurį pasidalino komandos kapitonas Tomas Vyšniauskas ir žaidžiantis treneris Marius Šluta.

Įstaiga atsidėkodama už priimtą teisingą sprendimą ir suteiktą galimybę padėkojo Telšių miesto tarybai bei rajono savivaldybei. Dovanos buvo įteiktos Telšių rajono merui Vytautui Kleivai bei savivaldybės administracijos direktoriui Sauliui Urbonui, kuris savo kalboje palinkėjo įstaigai didžiausios sėkmės siekiant įgyvendinti ambicingus planus ir įteikė pirmąjį padėkos raštą už aktyvų VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ dalyvavimą „Europos dviračių iššūkyje 2014“. Už palaikymą vystant šiuos teigiamus Telšių futbolo pokyčius, naujoji įstaiga atsidėkojo ir Telšių sporto tarybai, kurios pirmininkui Valdui Zykui įteikta FC „Džiugas“ dovana. Pats pirmininkas ne mažiau visus nustebino padovanojęs įstaigai baikerių mėgstamą atributą „pasagą“, kuri rageliais į viršų prikalta simbolizuoja sėkmę ir reiškia, kad „laimė lieka namuose, o ne pabėga“. To įstaigai ir buvo palinkėta. Oficialiems rėmėjams, pirmiesiems prisidėjusiems prie klubo veiklos, taip pat buvo išsakytas padėkos žodis bei įteiktos FC „Džiugas“ atributikos dovanos.

Vėliau svečių laukė vyno taurė ir „Džiugas“ sūrio degustacija, kurią dovanojo prekybos tinklas „ČIA“. Taip pat susirinkusiems siurprizu tapo gyvo garso koncertas, kurio metu visus privertė suklusti nuostabūs Agnės Živatkauskaitės ir Gabrielės Marijos Vasiliauskaitės balsai bei muzika. Susirinkę svečiai atsakę į keletą vedėjo užduotų klausimų laimėjo FC „Džiugas“ atributiką (kepurėles). Vakarui einant į pabaigą svečiai turėjo galimybę labdaringai prisidėti ir paaukoti įstaigai lėšų, užrašyti pažadai buvo sumesti į anoniminę urną. Visi liko patenkinti seniai neorganizuotu renginiu už futbolo aikštės ribų.



Lauksime kitų FC „Džiugas“ renginių, kurių naujoji organizacija tikrai numačiusi, sieks juos maksimaliai išpildyti bei visus sudominti atgimstančiu futbolu.

Vacys Butkus

 
Reklama
Reklama