:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

„Ryškėnai“ – Telšių rajono futbolo pirmenybių nugalėtojai

NugaletojaiRugpjūčio 22 d. baigėsi daugiau kaip mėnesį laiko trukęs Telšių r. 8×8 futbolo pirmenybės TAFF taurei laimėti, kuriose šiemet dalyvavo 7 komandos. Pirmenybės vyko dviejų ratų sistema ir iš viso buvo sužaistos 42 rungtynės.

Pirmenybės buvo įdomios tuo, kad iki pat paskutiniųjų rungtynių nebuvo aišku kas taps nugalėtojais. ,,Ateities“ komanda, kuri taip pat turėjo galimybę tapti nugalėtojais, iš savo pusės padarė viską. Jie įveikė savo varžovą ,,Breakers“ komandą rezultatu 4:3 ir tik liko tikėtis, kad ,,Ryškėnai“ patirs pralaimėjimą prieš ,,Centras-Sava Giria“ komandą. Nuotraukos iš pirmenybių.

Tačiau paskutinės pirmenybių rungtynės parodė, kad „Ryškėnai“ yra gan gerai sustyguota komanda ir yra kietas riešutėlis, ir nė vienai komandai nėra lengva juos įveikti. Ką ir parodė paskutinės šių pirmenybių rungtynės. „Ryškėnai“ įveikė savo varžovus sausų rezultatu 2:0 ir tapo pirmenybių nugalėtojais.



Po šių rungtynių įvyko pirmenybių uždarymas ir komandų apdovanojimai, kuriuos įsteigė Telšių apskrities futbolo federacija.

Uždarymo metu sportininkus pasveikino TAFF vaikų ir jaunimo bei masinio futbolo komiteto pirmininkas, bei šių pirmenybių vyr. teisėjas Vacys Butkus. Jis pasidžiaugė, kad pirmenybės įvyko be didesnių traumų, daug gražiomis ir atkakliomis rungtynėmis.

Pirmenybėse komandos išsidėstė šitokia tvarka: 7 vietą iškovojo „Žemaitijos pieno“ komanda, 6-oji vieta atiteko „Jaunimo“ komandai, 5 vietą iškovojo „Centras-Sava Giria“, 4-oji vieta atiteko „Breakers“ komandai, 3 vietą iškovojo FK „Svajoklis“, 2 vietą „Ateities“ komanda ir 1-oji vieta atiteko „Ryškėnų“ komandai.

Komandos prizininkės buvo apdovanotos medaliais, taurėmis, o asmeniniais prizais komandų žaidėjai.

Vyriausiojo pirmenybių žaidėjo prizas buvo įteiktas Vladimirui Sachniukui – FK „Svajoklis“. Jauniausio žaidėjo prizas atiteko Gustui Armaliui – „Jaunumas“. Geriausio vartininko prizas atiteko Kęstučiui Pilipavičiui – „Ateitis“. Geriausias gynėjas pripažintas Martynas Kairys – „Žemaitijos pienas“. Geriausias saugas, Justas Kniuras – „Breakers“ komanda. Geriausias puolėjas, Rokas Laurinavičius – „Centras-Sava Giria“. O rezultatyviausio žaidėjo prizas buvo įteiktas Eimantui Stonkui – „Breakers“ komanda, kuris per visas pirmenybes pelnė 13 įvarčių.

Lentele

II-vietos-laimetojai

 
Reklama
Reklama