:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

FC „Džiugas“ – Tarptautinio futbolo turnyro nugalėtojai

vaiku-futbolas-telsiai2014 m. lapkričio 29 – 30 d. Klaipėdoje vyko dvyliktasis tarptautinis dešimtmečių vaikų mažojo futbolo turnyras buvusio mokyklos auklėtinio, ilgamečio Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjo Roberto Poškaus taurei laimėti, kuriame dalyvavo ir Telšių FC „Džiugo“ komanda (treneris Vijūnas Vasiliauskas). Turnyre iš viso dalyvavo 10 komandų, tarp jų, svečiai iš Latvijos bei Kaliningrado.

Komandos rungtyniavo rato sistema dvejuose pogrupiuose po 5 komandas. Mūsų klubo komanda rungtyniavo B pogrupyje kuriame įveikė visus savo varžovus ir užsitikrino pirmąją vietą. Kitame pogrupyje nepralenkiami buvo FK „Ventspils“ komanda taip pat nugalėjusi visus savo varžovus.

Į sekantį etapą iš pogrupių pateko po dvi komandas kurios iškovojo 1 ir 2 vietas. Mūsų komanda pusfinalyje susitiko su Klaipėdos FM-1 komanda, kuriose po atkaklios kovos rezultatu 1:0 įveikė savo varžovus ir pateko į finalą.



Finale susitiko su kitos poros nugalėtojais FK Ventspils komanda. Šioje dvikovoje žemaičiai parodė savo charakterį bei meistriškumą ir nugalėjo savo varžovus rezultatu 3:1 bei iškovojo turnyre pirmąją vietą, treti liko Klaipėdos FM-1 komanda.

Komanda nugalėtoja buvo apdovanota medaliais bei taurėmis, pirmos vietos ir pereinamąją R. Poškaus taure.

Asmeniniais prizais buvo apdovanoti ir geriausi turnyro žaidėjai: geriausias vartininkas Edvin Kušnirenko FK „Ventspils“, geriausias gynėjas Tadas Vasiulis Klaipėdos FM-1, geriausias saugas Enrikas Žukauskas Klaipėdos FM-2 ir geriausias puolėjas Eridanas Bagužas FC „Džiugas“.

VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ sveikiną komandą ir jos trenerį Vijūną Vasiliauską bei dėkoja vaikų tėveliams už pagalbą vykstant į turnyrą.

 
Reklama
Reklama