:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Dagalų kainos
Reklama
Reklama

Stalai ir kiti biuro baldai pasirenkami pagal biuro dydį

biuro-stalaiĮrengiant, atnaujinant ar plečiant biuro patalpas, neapsieinama be naujų baldų. Biuro baldai ne tik svarbi interjero dalis. Jie turi būti kokybiški, nebrangūs ir ilgaamžiai. Biuro stalai – pagrindinis elementas, siekiant sukurti jaukią aplinką ir našią darbo vietą. Jie turėtų būti tvirti, pagaminti reikiamo aukščio ir praktiški. Labai apmaudu, kai baldų reikia laukti ilgai. Geriausia, jei jie pagaminami skubiai, per vieną – dvi darbo dienas ar keletą savaičių.

Renkantis stalus, derėtų vadovautis ne tik žema kaina, reikia atsižvelgti į patalpų dydį, apšvietimą ir, esant didelei erdvei, sumodeliuoti juos taip, kad kiekvienas darbuotojas turėtų savo erdvę.

Tam labai patogu tiesiog sustumti kelis stalus. Jie gali būti įvairių dydžių, klasikinės stačiakampio formos ar lenkti. Pagal pageidavimą, aštriais ar užapvalintais kampais. Jei patalpa mažesnė ir nėra galimybių sujungti kelis stalus, geriausiai pasitarnaus specialiai tam skirtos pertvaros, montuojamos ant vieno didelio stalo ir nesunkiai ribojančios atskiras darbo zonas.



Kampinius stalus patogiausia statyti į kampus, tik reikėtų atsižvelgti į apšvietimą, kad saulės šviesos nebūtų per mažai, tačiau jie puikiai atrodys ir pačiame viduryje, taip užpildydami tuščias erdves.
Biuro stalai gali būti paprasčiausi, tiesiog su stalviršiu ir atramomis ar metalinėmis kojomis. Tačiau, patogiausia, jei prie jų pridedamos lentynėlės ar stalčiai, dokumentams laikyti. Stalčiai įstatyti į bėgelius, todėl juos darinėti itin lengva. Darbui su kompiuteriu gelbsti ant bėgelių pritaisyta speciali lentynėlė klaviatūrai.

Norint palaikyti tvarką biure, labai patogu, kai biuro stalai turi iš karto išpjautas ertmes laidams. Taip laidai tvarkingai sujungiami ir išvengiama netvarkos.
Jei įsigyto klasikinio stačiakampio stalo nepakanka, prie jo visuomet galima pridėti priestalį. Taip nereikės pirkti dar vieno stalo, o erdvės atsiras daugiau.

Dažniausiai, priėmus naujų darbuotojų ar plečiant įmonės veiklą, biuro baldai reikalingi nedelsiant. Pažangios technologijos juos leidžia surinkti ir pristatyti per vieną ar dvi darbo dienas. Renkantis nestandartinius baldus, jie pagaminami iki dviejų savaičių.

Renkantis stalą biurui, reikėtų atsižvelgti į patalpų dydį, stalų gamyboje naudojamų medžiagų kokybę, reikalingą modelį, norimą spalvą ir pagaminimo bei pristatymo laiką.

 
Reklama
Reklama