:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Apklausa
Ar važiuojate į Klaipėdos valstybinį muzikinį teatrą
 
Reklama
Reklama

Telšiškiai minėjo neįgaliųjų dienai

telsiu-vaikaiGruodžio 3 dieną mokykloje vyko saviraiškos popietė "Po angelo sparnu", skirta Tarptautinei neįgaliųjų dienai. Renginys prasidėjo šiltumu dvelkiančia muzikine programa, kurioje netrūko originalių ir širdį suspaudusių mokinių pasirodymų. Renginyje dalyvavo Telšių rajono švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėja Danutė Mažeikienė ir vyresnioji specialistė Daiva Marčenkovienė, Telšių rajono vaiko teisių apsaugos vedėja Alma Tomkevičienė, seimo nario V.Bukausko patarėja Laimutė- Jurytė Zakarauskienė, Telšių rajono socialinių pedagogų būrelis, tėveliai, Telšių vaikų globos namų darbuotojai ir kt.

Šią šventinę dieną sulaukėme ir būrelio svečių iš Rusnės specialiosios mokyklos: atvyko 15 mokinukų,3 pedagogai bei pavaduotoja ugdymui Diana Pavilionienė. Svečiai mus pradžiugino savo nuotaikingu spektakliu "Kiškio trobelė".

Antroje renginio dalyje visi susirinkusieji buvo pakviesti į kūrybines dirbtuves. Čia buvo galima išbandyti papje maše techniką, pynimą iš vytelių, tekstilės darbelių, siuvimo ant kartono, medžio, padirbėt ir susipažint su molio galimybėmis, pasigaminti atvirukus, susipažinti ir išbandyti smėlio terapiją. Vėliau visi norintys buvo pakviesti piešti bendro piešinio "Mano svajonės" ir "uždėt" savo draugystės antspaudo.



Po renginio svečiai iš Rusnės apžiūrėjo mokyklą, bendravo su pedagogais bei aptarė tolimesnes bendradarbiavimo galimybes ir planus. Tarp mokinių iš Rusnės ir mūsų mokyklos mokinių užsimezgė graži draugystė, todėl išlydint svečius buvo ir graudžių apsikabinimų ir ašarų.

Daugiau nuotraukų rasite čia >>

 
Reklama
Reklama