:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Telšiuose karatė kiokušin mokyklos „Shodan“ auklėtiniai iškovojo 7 medalius

telsiu-karate-klubasŠį savaitgalyje „Kėdainių arenoje“ vyko Lietuvos moksleivių karate kyokušin finalinės taurės varžybos. Šios varžybos yra vienos iš svarbiausių sezone, kadangi išaiškina ne tik stipriausius kovotojus, bet ir stipriausias šalies karate kiokušin mokyklas. Šiemet Lietuvos moksleivių kiokušin karatė taurės varžybų finale dėl pergalės kovojo 650 jaunųjų kovos menų sportininkų iš 39 skirtingų, po visą Lietuvą išsibarsčiusių, klubų. Sėkmingai šiose varžybose pasirodė ir Telšiuose sportuojantys karatė kiokušin mokyklos „Shodan“ auklėtiniai iškovoję - 4 sidabro ir 3 bronzos medalius. Telšiškiai ženkliai prisidėjo prie bendros komandinės pergalės.

Prestižiškiausioje jaunių (16-18m) ir jaunučių (14-16m) amžiaus grupėse sidabro medalius iškovojo Rugilė Špakauskaitė, Greta Rupšytė ir Arvydas Rubinas. Ypač gerų žodžių nusipelnė Rugilė, kuri laimėjusi dvi kovas tik finale nusileido pajėgiai varžovei iš Kauno ir pirmą kartą Lietuvos taurės vicečempionė.

Vaikų 12-14m. amžiaus grupėje bronzos medalius laimėjo Rasa Klemanskaitė ir Osvaldas Milašius.



Vaikų 10-12m. amžiaus grupėje sidabrą iškovojo Armandas Juška, bronzos medaliu pasipuošė Žemyna Špakauskaitė.

Karate kiokušin mokyklos „Shodan“ vadovas Lukas Kubilius ir Telšių jaunimą ugdanti trenerė Asta Dauskurtė džiaugiasi auklėtinių sėkme ir nuolaitiniais puikiais rezultatais aukščiausio lygio varžybose. Telšiškiai jau nepirmus metus įrodo, kad gali garbingai kovoti aukščiausio lygio varžybose.

Telšių.info

 
Reklama
Reklama