:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

FC „Džiugo“ 2004 m. gimimo vaikų komanda tapo turnyro nugalėtojais

20141222 160652Trenerio Vijūno Vasiliausko treniruojama 2004 m. vaikų komanda, Kretingos mieste dalyvavo trenerio Vytauto Beržansko vardo vaikų, gim. 2004 m. salės futbolo (5x5) turnyre.

Turnyre iš viso dalyvavo 6 Žemaitijos krašto komandos iš Mažeikių, Klaipėdos, Palangos, Kretingos dvi komandos ir Telšių.

Komandos turnyre rungtyniavo rato sistema, kur kiekvienai komandai teko sužaisto po 5 varžybas. Pirmose varžybose mūsų jaunieji futbolininkai susitiko su Mažeikių FA komanda, kuriose sausu rezultatu 4:0 nugalėjo mažeikiškius. Antrose rungtynėse komandai teko rungtyniauti su pajėgia Klaipėdos FM komanda Šioje dvikovoje tik po atkaklios kovos rezultatu 4:3 mūsų komandai vėl pavyko įveikti savo varžovus. Trečiose rungtynėse tarp Palangos SC, vėl sėkmė labiau šypsojosi telšiškiams, kurie įveikė savo varžovus rezultatu 8:4. Ketvirtose rungtynėse mūsų komanda rungtyniavo su šio turnyro šeimininkais, Kretingos SM auklėtiniais. Čia ir vėl FC „Džiugo“ komanda įrodė, kad yra pranašesni už savo varžovus ir nugalėjo rezultatu 5:2. Paskutinėse rungtynės susitiko su antrąją Kretingos miesto komandą, kurias taip pat laimėjo rezultatu 5:1.



Įveikę visus savo varžovus ir surinkę 15 taškų, Telšių FC „Džiugo“ komanda tapo šio turnyro nugalėtojais. Antroji vieta su 12 taškų atiteko Klaipėdos FM komandai ir Trečioji vieta Kretingos SM komandai.

Turnyre taip pat buvo apdovanoti ir įvairių pozicijų geriausi žaidėjai, kuriais mūsų komandoje buvo pripažinti šie žaidėjai: geriausias turnyro gynėjas Jokūbas Klikna, naudingiausias turnyro žaidėjas Eridanas Bagužis, o komandos geriausiu žaidėju išrinktas Domantas Šluta.

VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ su puikiu rezultatu sveikina komandos trenerį Vijūną Vasiliauską ir komandos žaidėjus.

20141222 160756

 
Reklama
Reklama